SPECIAL SERVICES

Vrachtbemiddeling:  Het kan voorkomen dat wij onvoldoende capaciteit bezitten om uw opdracht uit te voeren! Door een partnerschap aan te gaan met een andere betrouwbare vervoerder op Schiphol (RDS-Intertrans b.v.) en het hebben van een groot netwerk aan charters en collega vervoerders, gaan wij geen uitdaging uit de weg. Wij willen voorkomen dat voertuigen onnodig leeg rijden en daarom bieden wij een nationale en internationale vrachtbemiddeling aan. Doel hiervan is om de beladingsgraad zo optimaal mogelijk te benutten. Uiteindelijk zullen er op deze manier binnen de transportsector in binnen- en buitenland veel minder kilometers gereden worden, wat niet alleen een financieel voordeel oplevert, maar ook zeker goed is voor het milieu.

 

On-Board Courier: Met deze internationale dienst gaan wij letterlijk de gehele wereld over. Het houdt in dat wij zelf met de zending het vliegtuig ingaan en deze niet uit het oog verliezen. Wij reizen op deze manier met de vracht mee en leveren deze op het desbetreffende overdrachtspunt af aan de ontvanger. Vaak zal dit op de luchthaven van aankomst zijn. Indien anders gewenst, pakken wij een taxi of huren een auto en zorgen voor aflevering aan de geadresseerde.

  

Laad/los assistentie: Dit is vaak bij grote kostbare zendingen die wij zelf niet kunnen vervoeren of waarbij bij het laden en/of lossen voorzichtigheid geboden is. Wij zorgen voor een correcte afhandeling van alle documentatie en maken indien nodig foto’s van de zending voor verzekeringsdoeleinden.

 

Documenten Service: Het verzorgen van het vervoer van belangrijke documenten. Hierbij moet u denken aan documenten van bijvoorbeeld een Ambassade, de Douane, de Kamer van Koophandel of belangrijke contracten.

 

  Wij staan altijd open om met u te kijken hoe wij u nog beter van dienst kunnen zijn.