SNELTRANSPORT

Cargo in Motion is gespecialiseerd in het vervoeren van spoedopdrachten, zowel nationaal als internationaal. Vanaf een envelop tot aan een zending die bestaat uit meerdere pallets met een totaal gewicht van 3.000 kilogram. Wij halen uw zending op en wij zullen deze gegarandeerd binnen de kortst mogelijke tijd afleveren. Zodra uw zending is afgeleverd, ontvangt u de POD (Proof Of Delivery) per e-mail met daarin de tijd, datum en de naam van degene die voor ontvangst tekent.

Omdat wij gevestigd zijn op luchthaven Schiphol behandelen wij voornamelijk luchtvrachtzendingen. Hiervoor beschikken wij over de nodige certificaten en passen. Hierbij moet u denken aan een ACN-pas, Medewerker luchtvracht certificaat en een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

Importzendingen: Door onze jarenlange ervaring op Schiphol, weten wij dit soort zendingen snel vrij te krijgen, m.b.t. douanezaken bij de desbetreffende afhandelaars. Wij slaan uw zending uit en in overleg met u leveren wij voor de uiterste aflevertijd aan de geadresseerde

Exportzendingen:  Wij zorgen voor een complete afhandeling van uw exportzending. Wij halen de vracht op, u maakt een boeking bij een luchtvaartmaatschappij en maakt een AWB (Air WayBill) op. Eventueel kunnen wij ervoor zorgen dat wij de AWB zelfstandig uitprinten en alle desbetreffende documenten toevoegen en completeren. Wij zullen (indien nodig) zorgen voor een Security Screening van de vracht en leveren aansluitend aan bij de afhandelaar.